Samsung Galaxy Trend Plus hard reset lépései

Előfordulhat, hogy a folyamatosan nagy intenzitású használatnak kitett telefonunk lefagy, vagy esetleg összeomlik. Ilyenkor természetesen az első lépés, amit tehetünk a normál működés visszaállításához, hogy bezárjuk a futó programokat, majd újraindítjuk az eszközt. Nyomjuk meg és 8-10 másodpercig tartsuk lenyomva a Bekapcsoló gombot az újraindításhoz. Amennyiben ez nem oldja meg a problémánkat, próbáljuk meg a hiba jelentkezése előtt telepített programokat eltávolítani. Ha ez sem segít, kénytelenek leszünk hard resetet végezni a telefonunkon, vagyis visszaállítani a gyári beállításokat.

Figyelem! A hard reset minden adatot töröl a telefonunkról! A gyári alapértékekre visszaállítás előtt készítsünk biztonsági másolatot a készüléken tárolt összes adatunkról.

Samsung Galaxy Trend Plus hard reset

Samsung Galaxy Trend Plus hard reset

Samsung Galaxy Trend Plus biztonsági mentés

– Az Alkalmazások képernyőn érintsük meg a Beállítások / Fiókok / Mentés és visszaállítás / Biztonsági mentés lehetőséget. 

Samsung Galaxy Trend Plus hard reset lépései

– Az Alkalmazások képernyőn érintsük meg a Beállítások / Fiókok / Mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása / Eszköz visszaállítása / Törli mindet lehetőséget.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig.